шукати в знайденому
Розширений пошук
Пн.-Сб. 10.00-18.00 +380960532494

Велосипед Oskar 26 "1804 темно-зелний
Код товару: Скл-OS-26-1804-gn
На складі: 50 шт.
11 172 грн.
Гірський велосипед OSKAR 26 "1804 темно-зелний.
  • Сьогодні гірські велосипеди, вироблені компанією OSKAR, користуються популярністю у досить великої кількості людей, які захоплюються велоспортом.

    Велику популярність компанія OSKAR змогла завоювати не тільки завдяки досить широкому асортименту своєї продукції, але також і завдяки доступній ціні при максимально високій якості, що в свою чергу є важливою перевагою. Тому багато любителів велосипедів і велоспорту віддають перевагу моделям фірми OSKAR.

    Гірські велосипеди - найпопулярніший тип велосипедів в світі. Вони універсальні, вони однаково гарні для доріг і бездоріжжя, крутих підйомів і рівних шосе, асфальту і лісових стежок. Цей транспортний засіб на всі випадки життя, з легкістю долає перешкоди як в місті, так і на природі. Гірські велосипеди відрізняються міцною трапецієвидною рамою, міцними колесами і товстими покришками з глибоким і агресивним протектором. Крім того, моделі цього типу майже завжди оснащені амортизаційною вилкою і мають велику кількість передач. У нашому асортименті представлені гірські велосипеди різних класів: від моделей початкового і аматорського рівнів до професійних.

    Комплектуючі для велосипедів
    OSKAR виробляються по всьому світу, але збираючи вони в Україні.
    Купуй Українське
    !


    Гірський велосипед OSKAR 26 "1804 темно-зелний

    Код 26-1804-gn
    19 "алюмінієва рама, Suntour XCT алюмінієва вилка з амортизатором і локаутом, подвійні алюмінієві обода, Kenda шини 26 * 1,95, дискові гальма, картридж, алюмінієвий кермо, алюмінієвий винос, 24-швидкість. Перемикачі швидкостей Shimano M310 ALTUS, перекидання Snimano FD TY-500 і FD TX-800 PROWHEEL шатуни, ніжка.


    Гарантія 1 рік.
  • Рейтинг товара:

    Нове повідомлення
    Обговорення
    немає повідомлень на цей товар
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація